Visie

Ieder mens is uniek

  • Ieder mens is uniek en daarom is onze rijles gericht op de persoon
  • Autorijden is voor het leven en de cursist dient bewust te worden dat de weg naar het rijbewijs een leerproces is en géén spoedcursus
  • Resultaat voor de cursist moet zijn: veilig en met plezier autorijden in het verkeer
     

Missie

Onze cursisten opleiden tot zelfverzekerde capabele bestuurders die met plezier autorijden

  • Onze cursisten opleiden tot zelfverzekerde bestuurders
  • Onze cursisten opleiden tot bestuurders die in hun rijgedrag veiligheid voor zichzelf en anderen vooropstellen
  • Onze cursisten opleiden tot verantwoordelijke en zelfstandige bestuurders
  • Onze cursisten opleiden tot bestuurders die met plezier autorijden
  • Onze cursisten die extra aandacht nodig hebben begeleiden met op de persoon gerichte lessen

 

 

Historie

Autorijschool Ina Krul

Wij zijn al 26 jaar met veel passie en toewijding actief als autorijschool. In 1994 begonnen wij als Autorijschool Ina Krul in Zoetermeer met het geven van autorijles. Inmiddels rijden er al heel wat inwoners van Zoetermeer op de weg die hun rijbewijs bij ons hebben gehaald, waarvan ook meerdere generatie binnen families.

Bijzondere lesmethodes

Vanaf 2004 zijn wij ook gespecialiseerd in het lesgeven aan stadsgenoten die extra begeleiding nodig hebben bij het halen van het rijbewijs. Het gaat hier om ADHD, autisme, leerproblemen, faalangst bij het examen of cursisten die eerder een cursus onderbroken door rijangst.

 

Rijles voor vrouwen

Twintig jaar geleden werd er in de rijschoolbranche vooral lesgegeven vanuit het perspectief van mannen en omdat wij ervaarden dat dit meestal niet past bij vrouwen, ontwikkelden wij een lesmethode speciaal gericht op vrouwen.

 

Pionier in bijzondere lesmethodes

Destijds waren wij een van de eerste rijscholen met deze verschillende expertises en hebben wij zowel Zoetermeerders en mensen van buiten Zoetermeer op deze manier begeleid naar het rijbewijs.

 

Rijles voor rijbewijsbezitters

Naast rijlessen voor het rijbewijs, geven wij ook al jarenlang cursussen aan mensen die al in het bezit zijn van het rijbewijs.

De gewenste begeleiding van rijbewijsbezitters in de loop der jaren liep uiteen van hulp bij rijangst tot een opfriscursus met hulp bij het terugkrijgen van routine na een tijd niet gereden te hebben. Deze cursisten hebben wij begeleid, tot het moment aanbrak dat zij weer met vertrouwen en plezier in hun eigen auto de weg op konden gaan.

 

Na ruim 26 jaar geven wij nog steeds met veel passie en toewijding autorijles en streven wij ernaar dat iedereen zijn rijbewijs kan halen of weer in de auto stapt die voor de deur staat, ongeacht of je hierbij extra hindernissen ondervindt.